Humanitarna koncertna sezona

Plakat-WEB textKoncertna sezona Fakulteta umetnosti u Nišu, proglašena je humanitarnom.

Kroz prikupljanje dobrovoljnih novčanih priloga koji će biti uplaćeni na namenski račun Vlade Srbije profesori i studenti će dati doprinos humanim naporima cele zajednice za pomoć onima kojima je neophodna.

U sredu, 28. maja, biće održan koncert „Klarinetski kaleidoskop“. U Koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti, u Knjaževačkoj 2a, nastupiće studenti klarineta Andrija Mirković, Aleksa Stojadinović, Miroslav Ćorda i Đorđe Jovanović, iz klase spec. Miloša Mijatovića.

Osim ovog koncerta, program se obogaćuje i mnogobrojnim humanitarnim koncertima u toku predstojeće nedelje, kao i akoncertima i aktivnostima u junu.

Akcija prikupljanja novčanih sredstava trajaće do kraja 2014. godine, ali i tokom 2015. godine.
Detaljaniji program možete pogledati ovde.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *