Heroine iza ratne pozornice

heroji iz senke txt„One su rađale, radile, trpele, čekale, molile se. Neke od njih su bile deo ratnih dešavanja. Druge iza ratne pozornice, podjednako bitne i odvažne.“

Roman o heroinama, balkanskim ženama stradalnicama „Heroji iz senke“ Stojanke Radenović Petković, biće predstavljen u četvrtak 23. oktobra, u Narodnoj biblioteci „Stevan Sremac“, uz podršku Kancelarije za saradnju sa dijasporom.

Na književnoj večeri govoriće dr Goran Maksimović – dekan Filozofskog fakulteta, prof. dr. Vesna Lopičić – profesor anglistike Filozofskog fakulteta, Milan Stojanović – direktor Gimnazije „Stevan Sremac“ i Tamara Ćirić iz Kancelarije za saradnju sa dijasporom, dok će odlomke iz knjige čitati Evgenija Stanković.

Književno veče počinje u 19 sati, a autorka će potpisivati knjige.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *