Hazel i RAMPA večeras u Saloon-u

Bend RAMPA

Mladi niški bend „Hazel“ i njihove kolege iz Pančeva – „RAMPA“ sviraće večeras u Saloon-u u Nišu.

Bend Hazel nastao je u februaru 2015. godine, prvo su radili cover-e a onda su prešli i na autorske pesme. 2016. godine, osvajaju prvo mjesto na Medijana Balkanrock festu u Nišu, kao najmlađi bend koji je ikada pobedio i koji se ikada prijavio. Bili su i učesnici i na gitarijadama u Zaječaru, Velikom Gradištu i Kisaču. Krajem 2018. godine objavili su demo album. Demo album pod nazivom Niz paukovu nit je album od pet pesama, nastalih tokom tri godine rada. Naslovna pesma na albumu- Niz paukovu nit, napisana je kao deo multimedijalnog projekta za knjigu Niz paukovu nit.

RAMPA ili Radioaktivna melodija Pančeva je autorski bend, poznat po odličnim tekstovima i pre svega po vrlo zanimljivom performansu na sceni, koji

Bend Hazel

uključuje i violinu.Nastali su 2016 godine i do sada su imali brojne uspešne nastupe u zemlji i inostranstvu. Imaju iza sebe 4 singla i pripremaju demo album.

Ova dva benda u Nišu združenim snagama nastupaju drugi put, a ulaz na svirku je besplatan.

Za Coolminaciju je o aktivnostima i planovima za leto danas govorila Marija Matejić iz benda „Hazel“. Poslušajte na linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *