Grupa sa FB-a pomaže ugroženim Nišlijama

Dragana MolesFacebook grupa “Pomoć ugroženim nišlijama” nastavlja svoje aktivnosti i u 2013. godini. U subotu 26. januara od 19 sati u Svetosavskom domu u dvorištu Saborne crkve, Nišlije će imati 24. šansu po redu da uz pomoć ove grupe pokažu koliko su humani.

Organizatori napominju da će koncert biti sa najrazličitijim muzičkim žanrovima, a domaćin je operska pevačica Dragana Moles sa svojim prijateljima. Osim nje, učestvuju Draga Džinić, Hadži Mario Petrović, Stefan Mladenović i drugi mladi muzičari Niša.

Kao što su posetioci humanitarnih događaja koje organizuje ova grupa navikli ulaznica i ovog puta su dugotrajni prehrambeni proizvodi (kupljeni, ili možda zimnica),odeća ili kućna/lična hemija, ali  humani ljudi (njih više od 1100 koliko ih je u  grupi “Pomoć ugroženim Nišlijama”) naglašavaju da je ovog puta hrana prioritet.

Snimak sa jednog od prethodnih koncerata:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *