„Gospođa ministarka“ na popustu za Dan pozorišta

Foto: Facebook - Narodno pozorište Niš

Foto: Facebook – Narodno pozorište Niš

Niško Narodno pozorište pripremilo je za Svetski dan pozorišta, kako navode „specijalan popust“ na cenu karte za predstavu „Gospođa ministarka“. Tako će svi zainteresovani moći da pogledaju Živku za 150 dinara koliko košta karta sa popustom i to u sredu 27. marta od 20 sati.

Pozorište, osim popusta, je pripremilo i čitanje poruka povodom Svetskog dana pozorišta, a ove godine autor poruke je Dario Fo, dramski pisac, reditelj, glumac, satiričar i dobitnik Nobelove nagrade za književnost.

27. mart se kao Svetski dan pozorišta obeležava u svim pozorištima širom sveta, a to je dan otvaranja Pozorišta Nacija u Parizu (27.mart 1962.).

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *