Gošća i „Gošća“ u emisiji „Između korica“

Danas od 18 sati, očekuje vas još jedno ušuškano popodne „Između korica“.

Tu smo da vam predložimo nekoliko jako interesantnih stvari iz sveta književnosti, a sve u znaku gošći!

Naša današnja gošća u rubrici „Preporuka“ je Jovana Bajagić, autorka knjige „Deca za priče“, jedne divne zbirke koja je našla put i do mnogih „odraslih“ srca.

Pošto je Mihajlo na tajnom zadatku, ove nedelje neće biti rubrike „Knjiga ili film“, samim tim očekujte sjajne komentare kad se vrati. Ali zato Ana sprema pravo iznenađenje sa nešto drugačijom preporukom obasjanom suncem i posutom morskim peskom, naime, i ona dovodi „Gošću“ u studio.

Budite uz Super radio od 18 sati, jer vas na kraju svega očekuje nagradno pitanje i šansa da osvojite knjigu izdavačke kuće Laguna, ali samo ako ste pažljivo slušali emisiju!

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *