Godišnja izložba Foto kluba “Suva Planina” i retrospektiva radova Radula Perišića

Godišnja izložba fotografija Foto kluba “Suva Planina” i niškog umetnika Radula Perišića biće otvorena u sredu 12. decembra od 17 sati u Galeriji Društva Arhitekata Niša.

Najavljeni su izlagači iz zemlje i inostranstva, kao i retrospektiva niškog fortografa koji će se niškoj javnosti predstaviti u okviru posebnog dela izložbe.

Nosilac ovogodišnje izložbe je Radule Perišić – sociolog i fotograf, koji je svojim radom spojio ove dve društvene sfere prikazujući fotografijom probleme marginalnih grupa, specifičnih potkulturnih grupa, ali beležeći i vedrije stvari društvenih odnosa i društvenih događaja. Član je foto kluba “Suva planina“ od njegovog osnivanja. Baveći se fotografijom više od dve decenije Radule je učestvovao na više kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu, a fotografije su su mu objavljivane i u domaćim i stranim medijima.

On je bio i gost emisije Cool presek, gde je i najavio ovaj događaj i rekao nešto više o svom radu i radu Foto kluba „Suva planina“, a sve o tome čujte na linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *