Glumački par godine Danina Jeftić i Miloš Biković

ona_i_ontekstGlumački par godine, po izboru čitalaca „TV novosti“, su Danina Jeftić i Miloš Biković junaci filma i serije „Montevideo, Bog te video“.

Tumačenjem likova Tirketa i Rose u filmu i seriji Dragana Bjelogrlića „Montevideo, bog te video“ ovi mladi glumci osvojili su gotovo polovinu glasova, a iza sebe su ostavili 7 parova iz ovosezonskih premijernih TV serija i filmova, koliko ih je bilo u takmičarskoj igri, koja se organizuje četrdeset godina unazad.

Mladi glumci bili su iznenađeni nagradama, očekujući da su ljudi već zaboravili na film.

„Mislio sam da su gledaoci već zaboravili na „Montevideo“, jer je prošlo mnogo vremena od emitovanja. Sad vidim da nisam bio u pravu i u svakom slučaju – drago mi je što je tako. Ovo priznanje prija, pre svega jer se radi o glasu publike. Ne moram ni da pričam koliko je traga na mene ostavila uloga Tirketa, kao i ceo rad na ovoj fudbalskoj priči“ rekao je za novosti Miloš Biković.

Danina priznaje da nije ni znala da su ona i Miloš u konkurenciji za glumački par godine, pa se dodatno iznenadila kada je čula rezultat.

„Sjajno! Mnogo ste me obradovali, jer mi je uloga Rose posebno draga. Iskreno sam uživala igrajući u „Montevideu“ i sarađujući sa kolegom. Publika je to verovatno prepoznala, čim nas je izabrala. Hvala joj“ rekla je Danina Jeftić za „TV novosti“.

Statuete ONA i ON, delo akademskog vajara Nebojše Mitrića, pobednicima će biti uručene 28. avgusta, na 48. Festivalu glumačkih ostvarenja domaćeg filma u Nišu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *