Gile & Magic Bush nastupaju 16. marta u klubu Feedback!

Klub Feedback vam ove nedelje predstavlja:
  • Posle pune dvorane Amerikana u Domu omladine u Beogradu, Gile i Magic Bush će u PETAK posetiti niški klub Feedback. 

Prilikom prošlogodišnjeg humanitarnog koncerta Eve Braun u DOB-u, Gojković je imao priliku da prvi put nastupi u pratnji Magic Bush-a, i kaže da mu se „jako dopala kombinacija sa njima, nešto je drugačije od onoga sa Električnim Orgazmom“.

„Pošto mi se već neko vreme muvala po glavi ideja sa izvođenjem retko sviranih pesama, samo mi je kliknulo da je možda baš Magic Bush savršena kombinacija za tako nešto. Imaju zajedništvo unutar svog benda, a ja to jako volim i cenim. Samo smo sad ubacili mene i moje pesme u kombinaciju i desila se neka nova hemija, energija“, objašnjava Gile.

Nastavši na temelju kultnog Beatles tribjut benda The Bestbeat, Magic Bush je prošle godine objavio debitantski album „First…“, a trenutno ga čine gitaristi Damjan Dašić i Marko Ćalić, bubnjar Vladimir Jevtić i basista Ivan Stanković.

SUBOTA je rezervisana za DJeve, ovoga puta sa vama DJ Amir.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *