Gile: Dobro je da ima Rokenrola uopšte

Gile Električni orgazam Legendarni beogradski rokenrol bend „Električni orgazam“ održao je koncert na HillsUp festivalu na Zlatiboru. Iskoristili smo priliku da sa Giletom popričamo o kinematografiji ali i muzici.

Svoje ime vidi kada god se prikazuju filmovi „Crni bombarder“ i „Kako je propao rokenrol“ gde se potpisuje kao scenarista, a šta misli o kinematografiji ali i muzici razgovarao je na ovogodišnjem HillsUp festivalu.

Srđan Gojković Gile govori o tome ko je u gorem položaju rokenrol il ikinematografija i saglasan je da u kakvom društvu živim dobro je i da ima rokenrola uopšte.

Razgovarala Petra Nešić.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *