Gde proslaviti 8. mart?

8.mart-txtSve pripadnice lepšeg pola molim da na trenutak zaborave na crvene ruže i jeftine bombonjere koje, mnoge od njih, dobijaju jednom godišnje. Da se ne raduju ako im je partner obećao ručak ili večeru u restoranu, već da sutrašnji dan iskoriste da urade nešto korisno za sebe.

Najbolji način je da zajedno sa devojkama iz udruženja „Centar za devojke“ sutra tačno u podne kod spomenika Stevanu Sremcu, preko puta TPC „Kalča“, stojite i držite transparente sa natpisom „Manite se poklanjanja cveća, vratite nam naša preduzeća“ i „Žene, rad, glad“.

Čak i vi koje ste zaposlene, pružite podršku onim ženama koje nisu i koje bi umesto buketa na ovaj licemerni dan volele da dobiju posao.

Iskoristimo taj „ženski dan“ da podsetimo javnosti i političare, koji su za predizbornu kampanju izvojili preko milijardu dinara, da je nezaposlenost žena velika.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *