Galerija na otvorenom – izložba ljubavnih poruka pored Nišave

volim-te-tekstPravi prolećni dan, sunčan i vedar (doduše i vetrovit) i nas je namamio u šetnju. A kad mi šetamo, fotoaparat ide s nama. Pošto su nam grafiti bili ovonedeljna inspiracija, rešili smo da na superradio.rs napravimo jednu izložbu ljubavnih poruka.

Primetili smo da bedem sa desne strane Nišave, na potezu od „Gusara“ do Mosta mladosti u Jagodin mali, mnogim zaljubljenim parovima služi za ispisivanje poruka dragim osobama. Zapravo na ovom zidu i nema grafita neke druge sadržine, što je priznaćete, vrlo neobično.

U trenutku kada čak i Amerika nije sigurna, da li Severna Koreja samo blefira ili ozbiljno namerava da 101 godinu od rođenja svog osnivača Kim Il Sunga (ponedeljak, 15. april 2013) obeleži početkom nuklearnog rata, mi smo rešili da širimo ljubav – i to porukama onih koji su želeli da za njihova osećanja sazna svako ko šeta pored reke.

Galerija na otvorenom – izložba ljubavnih poruka pored reke

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *