Francuska trupa „Le Lutin“ gostuje u Nišu

Poisson-pecheur-info-mail-500x335Pozorišna grupa „Le Lutin“ iz Francuske nastupiće sa predstavom „Riba ribolovac“ u ponedeljak 27. maja u 18 sati u Pozorištu lutaka.

Predstava je namena i deci i odraslima, a u Francuskom kulturnom centru kažu da je „za sve preko 5 godina“.

Ova predstava imala je više od 250 izvođenja u Francuskoj, a gostovala je više od 60 puta u inostranstvu (Holandija, Koreja, Maroko, Španija, Tajvan).

Cena karte je 200 dinara.

Sadržaj predstave:

„Mornar se ukrcava na čudnovatu barku….Čas je kapetan, čas ribolovac, prodavac ribe, a njegova barka menja se kako ga vodi njegova mašta, kako vreme prolazi, od izlaska do zalaska sunca… Zahvaljujući tom raskupusanom plovilu koji podseća na svetove Tatija, Kitona ili Caplina, uranjamo u svet mora i ribarenja, mornarske samoće, dižemo mreže dok do nas dopire miris sveže ribe…

Zabavni odnosi između predmeta i dekora doprinose ovoj intimistickoj predstavi punoj živahnih boja, poezije, tišine i oslišukivanja. Divan solo bez reči, fantastičan i zabavan koji nam otvara nove vidike…

Ukrcajte se odmah!“

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *