Forum „Kažem 6. oktobar, mislim sloboda“

Koje slobode nismo osvojili 6. oktobra, zašto se na lokalu ne poštuju Zakoni o položaju osoba sa invaliditetom, koliko je sloboda medija značajna za ostvarivanje ljudskih prava neka su od pitanja na koja pokušati odgovor da daju učesnici na Gradskom forumu pod nazivom „Kažem 6. oktobar, mislim sloboda“.

Na forumu koji će biti održan u Media i Reform centru u četvrtak 6. oktobra od 17 sati govoriće Ivan Novković, upravitelj fondacije PONS, Ivana Petrović, novinarka City radija, iz Odbora za ljudska prava Niš Dragan Đorđević, a moderator će biti Dejan Tasić.

Gradski forum organizuje Fondacija PONS povodom prve godine rada u saradnji sa Media i reform centrom Niš.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *