Folklorno – pankersko – operski Cool presek

cool presek-tekstU današnjem Cool preseku mešamo žanrove. Od folkora, preko punk i rok najava do koncerta klasične muzičke operske pevačice Dragane Moles. Slušajte nas od 12 sati da čujete zanimljive priče ali i da osvojite vredne nagrade.

Susret veterana u organizaciji ANIP „Mozaik“ nam predstavlja Marjan Zdravković

Koncert sastava Disciplina kičme najavljuje promoter koncerta Veroljub Radojković

Svirku nazvanu „Punk rock veče u Black Stage-u“ najavljuju bubnjari, a jedan od njih je Aleksandar Jakšić dok će nam se drugi predstaviti.

Niška operska pevačica Dragana Moles održaće koncert sutra od 20 sati u sali Simfonijskog orkestra, a Dragana je naša gošća u emisiji Cool presek.

Takođe, danas vam sa Marijom iz Vulkan izdavaštva predstavljamo knjigu Nika Vujičića „Ostanite jaki“ a vi ukoliko želite da osvojite ovu knjigu slušajte nas pažljivo.

Slušajte Cool presek od 12 do 14 sati i preko Tunein aplikacije http://tunein.com/radio/Super-radio-s232790/

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *