O filmu, teatru i Frankofonoj pesmi u današnjem Cool preseku

Možda ne znamo mnogo o bugarskoj kinematografiji, ali zašto da sebi ne damo šansu da to promenimo. Sa gostom Dejanom Dabićem iz Niškog kulturnog centra najavljujemo Dane bugarskog filma u našem gradu.

O teatru inprovizacije iz glumačkog ugla pričaće nam Petar Šćepihin iz Akademskog pozorišta. Saznajte koliko je teško glumiti u sceni bez imena i kako publika reaguje na ovu formu teatra.

Najavićemo i porodični vikend u bioskopu Vilin grad, kao i filmsko veče u Connect centru, a na kraju emisije vodimo vas u svet Frankofone pesme. Saznajte gde i kada možete da slušate najbolje izvođače francuske muzike.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *