Festival tehnike i informatike u školi „15.maj“

mts 15 maj pogled u buducnostKako radi robot? Šta je aplikacija? Kako je moguće da je dva puta dva osam?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja iz oblasti mašinstva, tehnike i informatike možete dobiti na festivalu „Pogled u budućnost“ koji u petka organizuje Mašinsko-tehnička škola „15.maj“.

Pod sloganom „Saznajte svoj pogled u budućnost“ učenici i profesori ove škole organizuju jednodnevni događaj, od 10 do 16 sati u prostorijama škole.

Organizatori svim zainteresovanima nude da se oprobaju u brojim radionicama na kojima će moći sami da naprave nakit, bumerang i druge tehničke stvari.

Na festivalu učestvuju srednje i osnovne škole, kao i fakulteti, koji će posetiocima predstaviti nauku i tehniku u zabavnijem svetlu i objasniti šta je u pozadini tehnike koju svakodnevno koristimo.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *