Festival karijere „Tvoja šansa“ u Nišu

Mnogi ljudi se po završetku školovanja nađu zbunjeni – šta sada? Jer za nalaženje posla, ili uopšte odabir karijere, nema pouzdanih smernica. Kancelarija za mlade Grada Niša rešila je da uradi nešto po tom pitanju i pomogne mladima da se pripreme za sve etape traženja posla – od odabira željenog zanimanja do veština potrebnih u savremenom poslovnom okruženju.

Festival karijere “Tvoja šansa”, u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Niša i uz podršku projekta nemačke razvojne saradnje Podsticanje zapošljavanja mladih, biće održan u sredu, 30. maja sa početkom u 9:30 časova u Oficirskom domu.

Festival karijere predstavlja interaktivni događaj u okviru koga će učesnici imati priliku da učestvuju na radionicama i panel diskusijama, kao i da se upoznaju sa partnerima na projektu – insitucijama i organizacijama koje se bave mladima i zapošljavanjem – odnosno samozapošljavanjem.

Događaj će otvoriti gradonačelnik Grada Niša, Darko Bulatović, uz organizatore festivala.

Više informacija i prijavu za učešće na događaju možete naći OVDE.

Tekst: Nikola Golubović

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *