Festival fantastike GoTNiš počinje 19. aprila

Članovi udruženja Ordo DracoNiš: Darko Stanković, Mladen Đorđević i Mladen Stanisavljević

U ponedeljak, 15. aprila, emitovaće se prva epizoda poslednje sezone serije „Igra prestola“ („Game of Thrones“, skraćeno GoT). U petak, 19. aprila, počinje drugi Festival fantastike pod nazivom „GoTNiš“, posvećen upravo „Igri prestola“.

U tri dana Festivala, organizatori, Udruženje ljubitelja fantastike Ordo DracoNiš, smestili su mnoga zanimljiva predavanja, radionice, pa i kvizove za fanove „Igre Prestola“ i Harija Potera.

Naš gost u Coolminaciji bio je predsednik Ordo DracoNiša, Darko Stanković, koji nam je detaljnije predstavio program. Poslušajte intervju na linku:

Nove informacije možete pratiti svakog dana na fejsbuk stranici događaja.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *