Fantastični specijal emisije „Između korica“

Foto: Miloš Petković

Kao što smo već objasnili – specijal emisije „Između korica“ su naše omiljene emisije.

Posle prošlonedeljnog gostovanja voditeljki Cool preseka i naše Tončice sa druge strane mikrofona, ove nedelje donosimo još jedan specijal.

Ispremeštaćemo rubrike, tako da večernja škola bude na početku, sa Marijom Milanović koja je spremila lektiru. Propitivaće je vaša i naša Ana Bjes.

A posle lektire – poslastica. Sa ponosom najavljujemo posebnog gosta koji za sobom ostavlja zlatne tragove, a ima i štampano priznanje da to i dokaže! Miloš Petković predstaviće svoju novu knjigu, nešto posebno u svom opusu, a pričaćemo i o događaju koji nam se sprema sredinom aprila, i koji su neki od nas (čitaj: autorka emisije) željno iščekivali još odkad ikad!

Složićete se da su ovo sve dobri razlozi da budete uz Super radio i emisiju „Između korica“, uprkos tome što počinjemo pola sata kasnije. Ali hej, barem smo iskreni oko toga!

 

Naslovna fotografija: Jacoby Jensen

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *