Facebook ukinuo opciju skrivanja profila

Facebook-UnlockFejsbuk je juče objavio svoje planove da je ukinuo opcije privatnosti, koje omogućavaju korisnicima da odaberu ko ih može pronaći na ovoj društvenoj mreži.

Još u decembru prošle godine su uklonili ovu opciju za korisnike koji je uopšte nisu koristili. Međutim, sada se od pretraživanja na Fejsbuku ne mogu sakriti ni oni koji su je koristili.

 Iz ove kompanije kažu da je najbolje da sami odredite koje objave mogu videti prijatelji, ili oni koji vam to nisu na ovoj društvenoj mreži. Opcije za blokiranje određenih korisnika ili prijava Facebook-u još uvek postoje.

Oni koji su krili svoje profile dobiće poruku sa obaveštenjem o ovim novinama.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *