EVO specijal!

Evropski vodic tekstNakon uspešno realizovanih 9 premijernih emisija, a takođe i 9 repriza, u jubilarnu 10. smo posvetili nama – da još jednom slušaocima predstavimo koncept i viziju, a i retrospektivu onog što smo u prethodnom periodu uradili.

Kada smo planirali ovu emisiju, bili smo svesni da su za pristupanje Evropskoj uniji neophodne političke i reformske promene, ali smo isto tako znali da su nosioci aktivnosti procesa pristupanja upravo građani, budući deo evropskog građanstva i njenog identiteta.

Zbog toga, emisijom „Evropski VOdič“ želimo da naše slušaoce i čitaoce na portalu upoznamo sa pristupnim procesom, razreši im sve dileme i ukaže na doprinos koji oni mogu da daju. Pored toga, emisija će slušaoce upoznati sa zemljama, članicama evropske porodice, sa posebnim osvrtom na zanimljivosti i različitosti koje tu zemlju karakterišu u jedinstvu Evropske unije. Kraj emisije rezervisan je za mlade i pružiće im informacije za lično i profesionalno napredovanje kroz programe i projekte Evropske unije.

Slušamo se u poznatim terminima, od 14.00 do 15.00 časova na Super radiju.

 

Autor emisije: Aleksandar Stamenković

Voditelj: Boban Kocev

Tonski realizator: Miloš Seferović

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *