EVO je tu!

Evropski vodic tekstEvropska unija je sledeća destinacija na koju nas vodi srpska diplomatija. Na tom putu svi putnici moraju da budu spremni za život u zajednici evropskih naroda. Emisija „Evropski VOdič“ je tu da razreši sve dileme, da vam iz drugog ugla predstavi sve ono što nas na tom putu očekuje i na zanimljiv način vas upozna sa evropskom porodicom.

Kroz prvu emisiju „Evropski VOdič“ u sredu od 14.00 do 15.00 časova ćemo vas upoznati sa Evropskom godinom za razvoj, novom članicom Evropske monetarne unije i pregovaračkim poglavljem 23 koje govori o pravosuđu, vladavini prava ali i o korupciji i efikasnosti sudova.

Prva emisija biće jedinstvena prilika da vam predstavimo članicu evropske porodice koja je tu od samog početka, u kojoj je marihuana legalizovana, a lale najlepše.

Završetak emisije posvećen je studentima medicine i nastavnom osoblju jer ćemo predstaviti međunarodni akademski program mobilnost sa fokusom na istraživanja u oblastima medicine i zdravlja.

Slušamo se na Super radiju premijerno sredom od 14 i reprizno ponedeljkom od 17 sati!

Autor emisije: Aleksandar Stamenković

Voditelj emisije: Boban Kocev

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *