EU pregovori na jeziku mladih

Pregovaračka poglavlja neretko, čak i političarima sa iskustvom, deluju kao veoma komplikovan proces sa puno terminoloških začkoljica, a da li ste se zapitali kako mladi u Srbiji razumeju ovaj proces i šta oni misle da će im članstvo Srbije u ovoj organizaciji doneti?

O tome kako mladi danas razumeju pregovarački proces i na koji način pregovaračka poglavlja u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom možemo prilagoditi jeziku mladih za Cool presek na Super radiju govorila je Jovana Ilić iz udruženja Mladi ambasodori iz Niša. Poslušajmo šta mladi imaju da nam kažu na temu Srbija i Evropska unija i sagledajmo ovo pitanje iz njihove perspektive.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *