Eskapizam četvrtkom uveče

Koliko ste samo puta besciljno lutali oko polica biblioteke, tražeći nešto što niste čitali, a bilo bi vam zanimljivo? Koliko ste puta „naseli“ na preporuku nekog ko vas ne poznaje i uzeli da  pročitate knjigu koju biste kasnije okrakterisali kao „gubljenje vremena“? Koliko ste puta četvrtkom uveče razmišljali o smislu života i mučili se egzistencijalnim problemima?

Mi vam nudimo rešenje!

Svakog četvrtka od 18 pa sve dok nas inspiracija služi, na Super radiju ide emisija „Između korica“ u kojoj se trudimo da vam pomognemo oko gorenavedenih problema! Svaka emisija se sastoji od najmanje 3 preporuke za provereno dobre knjige, ali lepo prezentovane, tako da odmah znate da li je određena knjiga „vaša šoljica čaja“.

Danas ćemo pričati o knjizi „Prvi igrač na potezu“ Ernesta Klajna, zanimljivom omažu ’80tim godinama; u rubrici „Knjiga ili film“ sa Mihajlom Ilijićem pričamo o „Paranoji u Las Vegasu“ Hantera S. Tompsona koji polako ulazi u književne klasike (slobodno nam se javite da protivrečite!), a Ana Nikolić pomaže daje nam razloge da ponovo pročitamo „Hazarski rečnik“ Milorada Pavića.

Na kraju, tu je i naša nagradna igra, ali ovaj put uz jedno posebno iznenađenje!

I zato pustite taj egzistencijalizam četvrtkom uveče i zaronite sa nama „Između korica“ od 18 sati!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *