Emisija „Zenica – Niš calling“ 20. decembra u 18:30 sati!

15540978_1579736922042376_5164022339523178466_oU prvoj emisiji „Zenica-Niš calling“ predstavljamo dva benda. Zeničanima poznati niški hip-hop sastav „Stereo banana“, a Nišlijama sjajan zenički bend „Trojica“.

Upoznaćete i zeničkog glumca i reditelja Kerima Demirija, a pohvalićemo se i našim Dvorinom Dinićem, glumcem Pozorišta lutaka u Nišu i fotografom koji je doneo sasvim novi pogled kroz objektiv na naš grad.

Sa Eminom Tufekčić većnicom Vijeća Grada Zenice i Dušanom Ćirićem iz Saveta za mlade Grada Niša razgovaramo o politici za mlade u oba grada.

Puštamo, naravno, dobru muziku, ali vas i nagrađujemo, pa zato pratite našu fejsbuk stranicu.

Ne propustite našu prvu emisiju, u utorak 20. decembra 2016. godine. Počinjemo u 18:30 i družimo se sa vama do 20 sati!

Emisiju realizuju radio stanice civilnog sektora Radio Active iz Zenice i Super radio iz Niša, odnosno udruženja koja su njihovi osnivači – „Naša djece“ iz Zenice i „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“ iz Niša, a u okviru projekta “(Re)connecting a region”, uz finansijsku podršku „Švajcarskog nacionalnog saveta mladih“.


Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *