Emisija PONS: Ponosni, Odgovorni, Nesakriveni, Samostalni

U akronimu PONS sadržana je celokupna misija ove radio emisije.

Ponosni na ono što jesmo, Odgovorni članovi i članice društva, Nesakriveni od problema, Samostalni u donošenju odluka oko svega što se nas tiče.

Nakon 20 godina mog delovanja, zaista mislim da ne postoji ništa lepše od toga da deo svog vremena posvetimo razvoju zajednice u kojoj živimo.

Ako si već u svakodnevnoj interakciji s okruženjeem i uviđaš niz barijera za sreću i zadovoljstvo svojim životom, onda se ne povlači, već deluj.

U prvo vreme ćeš rešavati probleme, ali ubrzo i naučiti da ideš njima u susret. Tu veštinu smatram ogromnim bogatstvom…i o tome će biti reči u svakoj narednoj emisiji.

Ivan Novković, autor emisije

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *