Emisija „Između korica“ sa ponosom predstavlja…

Ako danas od 18 sati krenete na putovanje između korica sa nama, imaćete to zadovoljstvo da upoznate Milenu Stojanović, mladu spisateljicu iz Paraćina. Jedna od retkih dama u književnosti čija centralna tema nisu ljubavne priče, sve jedna drugoj slične, onako limunadaste, već vas između korica svojih romana vodi u srednjovekovnu Srbiju, onu o kojoj manje znamo, onu u kojoj hrišćanstvo još nije potisnulo stara verovanja. Romani „Petruški zmaj“ i „Zov krvi“ su delovi trilogije „Proročanstvo Bogova“ čije se finale očekuje na proleće.

Šta sve zanimljivo Milena ima da kaže o pisanju, o otkrivanju magičnih svetova, o porukama u knjigama, preplitanju žanrova – poslušajte u emisiji!

Osim toga, u rubrici „Film ili knjiga“ ove nedelje spremamo nešto posebno – film ili strip! A u „Večernjoj školi“ Ana se javlja sa terena i približava nam „Miljkovića kakvog (ne) poznajemo“!

Budite uz Super radio i javite utiske – kako vam se dopadaju ove promene?

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *