EESTEC Duel na Elektronskom fakultetu

Studente Elektronskog fakulteta ove nedelje očekuje interesantan događaj – EESTEC Duel!

Naime, 5. i 6. juna, u amfiteatru A1 Elektronskog fakulteta biće održan kviz u kom će studenti oprobati svoje znanje protiv svojih profesora u „borbi“ 1 na 1.

Kako organizatori iz EESTEC-a naglašavaju, kviz je besplatan i posvećen promovisanju nauke i tehnike, takmičarskog duha, kao i dobrih odnosa između profesora i studenata Elektronskog fakulteta. Osim znanja i tenzije, oni najavljuju biti puno zabave, smeha i pozitivne energije. Na kvizu će profesori i studenti Elektronskog fakulteta i odgovarati na pitanja iz opšte kulture, istorije, geografije, umetnosti, tehnike…

I student i profesor odgovaraju na ista pitanja i biraju između 4 ponuđena odgovora, a studnet na početku bira zadati broj pitanja koji određuje nagradu. Ukoliko na kraju odgovaranja profesor ima više tačnih odgovora, student gubi.

EESTEC Duel počinje od 18h i traje do 22h oba dana, a otvoren je za sve posetioce.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *