Edukativne i kreativne radionice na dečijem odeljenju bibilioteke

radionice narodne biblioteke txtDečije odeljenje Narodne biblioteke „Stevan Sremac“ organizuje u subotu, 13. decembra, radionice za mališane od 6 do 15 godina.

Od 12 sati počinje prva radionica „Basna – reč po reč“ gde će deca pisati kratke basne, čitati i glumiti.

Druga radionica pod nazivom „Kalendar – dar po dar – decembar“ će omogućiti deci da urede lični kalendar decembarskih aktivnosti i kutiju za dar.

Svi zainteresovani članovi biblioteke treba da ponesu kartonsku kutiju, kolaž papir, ukrasni papir, lepak sa šljokicama, ukrasne trakice i perlice, makazice i hemijske olovke.

Cilj radionica je, kako kažu iz biblioteke, da mališanima približe knjige na što zabavniji način te da se podstakne razvoj mašte i kreativno stvaralaštvo.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *