Džumbus Džem Dragana Jovanovića u Nišu

dzumbus dzem txt„Di Džej Dži i Džiberi: Džumbus Džem“ je novi projekat našeg poznatog komičara Dragana Jovanovića koji 30. oktobra dolazi u Niš.

Nostalgični Di Džej Dži je kako kaže:

Odlučio da siđe u svoj podrum i sredi isti. Iz opšteg džumbusa izronila je jedna čudna sprava, za koju se kasnije ispostavilo da je džuboks. Obrisavši prašinu sa pulta starog aparata prepoznao je naslove nekih svojih starih pesama. Počeo je da pevuši, melodije su preplavile njegova osećanja i tog trenutka odlučio je da zajedno sa džuboksom krene u svet. Pun ushićenja istrčao je na ulicu i zamolio je nekolicinu Džibera iz kraja da mu pomognu da ostvari svoju želju.

Na repertoaru će se naći sve popularne pesme: Ruža rumena, Pčelo moja pčelice, Zidareva ljubav, Zima, Bluz plavih bluza, Leptiriću šareniću, Dejo i ostale kako nove tako i one koje oživljavaju duh Kuguarsa i The Nesvrstansa.

I sada dolaze u Niš! Karte za Džumbus Džem možete kupiti po ceni od 800 dinara za parter i 700 dinara za balkon i to na blagajni Doma vojske (gde će biti i održan), u prodavnici Happy House, agenciji Clock Travel, Hedonist cafe-u i na prodajnom pultu ispred bioskopa Vilin grad.

Ulaznice možete i rezervisati na broj 062 321 204.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *