Džos Stoun želi da upozna volontere Nišvila

Volonteri NišvilaTristotine mladih koji su izabrani za volontiranje na ovogodišnjem Nišvil džez festivalu želi da upozna jedna od najboljih soul pevačica svih vremena. Džos Stoun je izrazila želju da upozna mlade ljude željne društvene angažovanosti, a šta još očekuje volontere na ovogodišnjem festivalu razgovarali smo sa Marjanom Cvetkovićem.

Brend Nišvil džez festivala, brend grada Niša ali nesumljivo i cele Srbije i mladih u zemlji jesu volonteri ovog festivala. Pre svega dobro druženje, razmena pozitivne energije, društvena odgovornost i mnogi drugi faktori utiču na sve veću zainteresovanost za volontiranje na ovom festivalu.

Prema rečima Marjana Cvetkovića jednog od odgovbornijih za izbor volontera, ove godine je selekciona komisija imala možda i najteži zadatak. Za 300 volonterskih mesta, bilo je prijavljenih 829 kandidata. Kako su oni izabrani? Kako je napravljen balans među volonterima s obzirom na to da je od ukupnog broja prijavljenih 30-ak posto mladića? Šta će volonteri dobiti?

Odgovore na ova pitanja daje nam Marjan Cvetković Doca, a da je tradicionalna volonterska žurka zaista dobra svedoči i činjenica da je britanka kojoj je pravo ime Joscelyn Eve Stoker izrazila želju da upozna ovogodišnje volontere.

Intervju priredila Petra Nešić.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *