Džez letovanje na Nišvilu

Foto: Miloš Miladinović

Doživite Niš u najboljem izdanju, za vreme Nišvil džez festivala!

Do nedelje, 7. jula aktuelna je promo cena kompleta ulaznica za parter od 3.000 dinara za 25 koncerata u centralnom festivalskom postoru. Od ponedeljka, 8. jula, kompleti za parter koštaće 3.500 dinara, polukompleti za parter 2.000 dinara, a pojedinačna ulaznica za Parter iznosiće 1.500 dinara!

Inače, u prodaji su sve kategorije ulaznica i za tribine i to po sledećim cenama:

  • Komplet ulaznica 4.000 dinara
  • Polukomplet ulaznica za dva dana 2.500 dinara
  • Pojedinačna ulaznica 1.750 dinara
  • VIP Komplet ulaznica (VIP Tribina) 5.000 dinara
  • VIP Pojedinačna ulaznica (VIP Tribina) 2.000 dinara

Ulaznice za tribine se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs

Takođe, od ponedeljka, 8. jula moguće je uplatiti “Džez letovanje” za samo 99 EURA, tj. 11.700 RSD, direktno na račun Nišville fondacije!

Ovaj paket podrazumeva komplet ulaznica za festival i četvorodnevni smeštaj od 8. do 11. avgusta na bazi punog pansiona (tri obroka dnevno) u studentskom domu (dvokrevetne sobe) kod tehničkih fakulteta – Gradsko Polje bb, u neposrednoj blizini niške Tvrđave.

Uplatu izvršiti na žiro račun 160–551361–37 (Banka Intesa), a potvrdu o uplati sa ličnim podacima treba poslati do 4.avgusta na e-mail adresu ticket@nisville.com , sa koga će Vam biti potvrđena rezervacija. Preuzimanje Kompleta ulaznica za korisnike ovog paketa biće omogućeno u četvrtak, 8. avgusta u Press centru festivala (izložbeni paviljon u Tvrđavi, u periodu od 12 do 18h). – naglašavaju orgnaizatori

Predstojeće izdanje niškog džez festivala biće jubilarno, 25. po redu pod nazivom Nišville jazz festival, a pored bogatog muzičkog programa posetiocima će ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2019.

U glavnom festivalskom programu od 8 do 11. avgusta između ostalih nastupiće: Bob Geldof, Maceo Parker, Seun Kuti, Jamal Thomas, Jo Mersa Marley, Chriss Potter, Malina Moye, Kenny Werner, Christian Scott, Larry Vučković i mnogi drugi. Više o izvođačima na oficijelnom sajtu festivala www.nisville.com

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *