Dve karte za film „Stoker“ u bioskopu „Vilin grad“

 stoker tekstPoklanjamo vam dve karte za večerašnju projekciju filma „Stoker“ u bioskopu „Vilin grad“ u 22 sata i 10 minuta.

Prvi naš posetilac koji pošalje odgovor na pitanja: „Ko je reditelj filma Stoker?“ dobiće dve karte. Odgovore šaljite na info@superradio.rs

Sinopsis:

India Stoker je tiha, povučena tinejdžerka čiji otac umire pod sumnjivim okolnostima, na njen 18. rođendan.Na sahrani, ona upoznaje njegovog brata Čarlija, za koga nije znala ni da postoji. Stric Čarli odlučuje da se useli u kuću Stokerovih, da živi sa njom i njenom nestabilnom majkom. India počinje da sumnja da ovaj šarmantni, misteriozni čovek ima skrivene motive i postaje opčinjena njim.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

0 komentara na “Dve karte za film „Stoker“ u bioskopu „Vilin grad“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *