Dve izložbe i tri dodatna sadržaja u Univerzitetskoj za Noć muzeja

univerzitetska noc muzeja okUniverzitetska biblioteka „Nikola Tesla“ iz Niša otvara svoja vrata za Noć muzeja. Večeras će posetioci moći da pogledaju dve izložbe i prate tri dodatna sadržaja od 17 do 1 sat iza ponoći.

Prema najavama iz Univerzitetske biblioteke „Nikola Tesla“ posetioce očekuje izložba „Nikola Tesla i Hjuho Gernsbek“ a na drugom spratu je prati projekcija digitalnog filma o Nikoli tesli i njegovim izumima. Za digitalni film zaslužna je CIIT laboratorija Elektronskog fakulteta u Nišu.

Takođe, u istoj zgradi, onoj lepoj žutoj pored Keja, u prostoru Univerzitetske biblioteke, na prvom spratu, možete videti i izložbu „Odiseja u svemiru knjiga“. Materijal za izložbu je iz privatne kolekcije Masters of Universe figurina, a pruža vam se mogućnost da ispratite susret lokalnih wargamer-a i pogledate prezentacije SF stonih igara Warhammer 40k i Star Wars.

Ulaz je naravno slobodan, a radno vreme biblioteke je od 17 sati do 1 sat iza ponoći.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *