Dvadeset godina posle prve rege svirke

Oko hiljadu Nišlija uživalo u rege svirci, foto: Super radio

Oko hiljadu Nišlija uživalo u rege svirci, foto: Super radio

Del Arno bend održao je sinoć koncert pred oko hiljadu Nišlija u dvorištu Banovine. Time je otvorena još jedna letnja sezona u dvorištu Univerziteta, a dobrim koncertom i raspoloženjem dočekano je leto.

Uz njihove hitove iz bogate dvadesetsedmogodišnje karijere, mogao je sinoć da se posmatra i zvezdani spektakl – Super Mesec (Mesec je bio prividno veći na nebu).

I pored činjenice da je koncert kasnio 45 minuta, publika je aplauzima pozdravila svih trinaest muzičara na sceni koji su se odužili sa dva sata rege zvuka.

Jovan Matić, pevač

Jovan Matić, pevač

Ovaj bend je u istom prostoru nastupio i pre dve godine, a sinoć je Jovan Matić, pevač i jedan od osnivača grupe, „otkrio tajnu koju nijedna marketinška agencija ne zna“. Naime, on je nakon pozdrava publici, Meraklijima i otkrio tajnu zašto je ovo posebno veče: „Večeras je posebno veče jer slavimo dvadeset godina od prvog rege nastupa u ovom gradu“:

Ali iako je koncert već 20 minuta trajao, publika je i dalje ulazila. Pa ko zna, možda su promoteri koncerata ipak u pravu kada pozivaju publiku da dođu na vreme.

„Pozivam publiku da dođe na vreme, kako koncert ne bi kasnio“ nekoliko puta je za Super radio najavio Veroljub Radojković promoter koncerta, i gle slučajnosti.

Sinoć je koncert kasnio 45 minuta, a publika je ulazila i posle sat vremena od zakazanog početka.

No sve ovo, na kraju krajeva i nije bitno, jer se očigledno još niko nije žalio što koncerti kasne, a to je možda tako „jer nam je u krvi“. Ipak je najbolje, kao što kaže jedna pesma Del Arna:

„Bolje da uzmeš jedan dim iz moje lule, počni da kuliraš“ 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *