Dvadeset četiri sata programiranja na Hakatonu 5

Zanima te programiranje ? Želiš da dokažeš da si najbolji? Onda je Hakaton prava stvara za tebe! Napravi ekipu i učestvuj u dvadesetčetvoročasovnom takmičenju u programiranju.

Peti Hakaton biće održan od 9. do 11. novembra 2018.godine na Elektronskom fakultetu u Nišu. Ove godine će učestvovati osam timova sa po četiri člana koji će se takmičiti u programiranju.

Prijava za takmičenje se vrši preko aplikacije koja se nalazi na sajtu, a jedini uslov za prijavu je da takmičari budu studenti.

Tema ovogodišnjeg Hakatona biće objavljena tek pred sam početak takmičenja, da bi organizatori bili sigurni da niko nije radio domaći unapred.

Glavni organizator Hakatona je SICEF – Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta, koji ovim takmičenjem želi da doprinese razvoju i usavršavanju studenata tehničkih fakulteta.

Više informacija o takmičenju možete pronaći na sajtu Hakatona.
Tekst: Aleksandar Miletić
Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *