Dupli koncert Nikole Vranjkovića u Feedback-u

Dva koncerta Nikole Vranjkovića očekuju nas 7. i 8. marta u klubu Feedback. Oba počinju od 22 sata.

Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog benda Block Out, Nikola Vranjković, do sada je objavio samostalno debi “Za ovde ili za poneti” (2001), kao i mini album “Bremeplov” (2014), nakon raspada matičnog benda.

U novembru 2017. godine izdao je dupli album “Veronautika” koji je u velikom broju medija glasovima publike i novinara proglašen albumom godine.

Nikola Vranjković dobitnik je nagrade „Strune od svetla“, koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok muzici.

Uz Nikolu Vranjkovića, na koncertu u Nišu nastupiće i sastav u kome su: bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski i Ivan Zoranović na klavijaturama.

Ulaznica za koncert u pretprodaji mogu se nabaviti na zvaničnim prodajnim mestima kluba Feedback: Galileo Tours (Nikole Pašića 35) i Vintage Shop (Davidova 9). Cena karata u pretprodaji biće 800 dinara, a Super radio će sutra podeliti dve karte za prvo veče koncerta – pratite nas pažljivo na društvenim mrežama!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *