Dubioza kolektiv u Kombank areni

Dubioza Kolektiv

Dubioza Kolektiv

Društveno o(ne)svešteni bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv održaće 5. aprila veliki beogradski koncert u Kombank areni, za koji su u prodaji nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posetilaca.

Vremena su kokuzna, ljudi zbog svjetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo željeli da cijene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo poručuje Dubioza kolektiv.

U tom duhu stanovništvo može kupiti ulaznice u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici „Jugoton“ (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

Pojedinačna karta za parter „Recesija“ – 1.000 dinara.

Grupna karta za parter „Kolektivna dubioza“ – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam sleduje besplatno! „Kolektivna dubioza“ može se kupiti od 20. januara radnim danima od 12:00-15:00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu.

Karta za tribine (Nivo 200) „Tranzicija“ – 1.250 dinara.

Fan pit karta „Walter“ – 1.500 dinara.

Karta za VIP ložu „Making Money“ – 4.000 dinara!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *