Dragan Gagi Jovanović u nedelju u Nišu

Foto: Sonja Žugić

Foto: Sonja Žugić

Hit predstava „Dobrodošli u Srbiju“ sa Draganom Gagijem Jovanovićem u glavnoj ulozi, kreće na mini turneju po Srbiji izvođenjima 27. novembra u Domu vojske u Nišu, 29. novembra u Kulturnom centru Jagodina i 1. decembra u Pozorištu za decu u Kragujevcu.

U „Dobrodošli u Srbiju“ Gagi Jovanović pokazuje svoj jedinstven komičarski talenat igrajući vlasnika agencije koji gledaoce vodi na nesvakidašnje putovanje po Srbiji, pokazujući sve njene nepravedno zapostavljene vrednosti i lepote.

Predstava Zvezdara teatra, čiji je režiser i scenarista Gagi Jovanović, za deset godina imala je u matičnom pozorištu i na gostovanjima preko 80.000 gledalaca. Pored Jovanovića, igraju Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.

Ukoliko ste učestovali na nedavno objavljenom konkursu imali ste mogućnosti da osvojite dve karte za ovu predstavu.

Srećni dobitnici su: Nikola Milošević i Nikola Tasić. Dobitnici će u privatnoj poruci na Fejsbuku biti informisani kako podižu karte.

Sve fotografije možete videti na Fejsbuk strani Super radija.

Za sve one koji nisu imali sreće ovaj put, imamo informaciju o prodaji karata:

Ulaznice su u prodaji po ceni od 900 dinara za parter i 800 dinara za balkon. Prodajna mesta: Biletarnica Doma vojske i CS Eventim Niš: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi – Voždova 4, Exclusive Change 18 – Bulevar Medijana 21, Big Star Travel – Cara Dušana 65, Travego – Koste Stamenkovica 5, Fun travel – Obrenovićeva bb – PC Gorča i OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb).

Na dan izvođenja predstave, u nedelju 27.novembra Biletarnica Doma vojske radiće od 12 do 20 sati.

Vidimo se

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *