Doživite pank večeras u Feedback-u

Niški pank bend „Gospodin Pinokio“ ušao je u 26. godinu postojanja. Sviraju punom parom i dalje, njihova muzika aktuelna je i dalje, a kako nam je rekao Šile – sada sviraju za ljude koji u vreme kad su oni počinjali – nisu ni bili rođeni.

Više o koncertu, radu benda, porukama, planovima, pogledima na svet i muziku poslušajte u intervjuu koji smo uradili u subotu, tokom emisije Coolminacija:

I na kraju: „Priča je priča, ali ono što se desi na stejdžu je ono što ostaje kao uspomena i kao pravi doživljaj“. Doživite i vi pank, večeras u Feedback-u!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *