Doživite legendarni utorak

Grupa „Legende“ već 30 godina opravdava svoje ime, a sutra nastupaju u Domu vojske u Nišu. Koncert zakazan za 26. februar počeće u 20 sati.

„Legende“ postoje još od 1988. godine, kada su i snimili svoj prvi album, a legendarni muzičari koji čine ovu grupu su Ivan Milinković, Zoran Dašić, Lazar Marin, Pero Krznanić, Želimir Vasić i Predrag Stojković.

Održali su više od hiljadu koncerata, a nastupali su kako širom Srbije, tako i u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Poljskoj, Kipru, Švedskoj, Sloveniji, Švajcarskoj, Austriji, Kanadi, Nemačkoj, Australiji, SAD-u, Rusiji i Francuskoj.

Karte za ovaj koncert možete kupiti na blagajni Doma vojske po ceni od 800 dinara za parter i 700 za balkon. Za više informacija i rezervacije možete kontaktirati 062321204.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *