Dodeljene Konstantinove stipendije i priznanja

Svečanost dodele stipendija Najboljim studentima sa svakog od 13 fakulteta Univerziteta u Nišu danas su uručene Konstantinove stipendije i priznanje na svečanosti organozovanoj na Univerzitetu u Nišu.

Osim 13 Konstantinovih stipendija za 2013. godinu dodeljeno je još 10 posebnih priznanja „za prepoznat potencijal i volonterski angažman istaknutim studentima niškog univerziteta“

Konstantinove stipendije i priznanja najboljim niškim studentima učučili su generalni direktor kompanije Filip Moris u Srbiji Pol Rajli i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Kako kažu u kompaniji sa „željom da podstaknu i motivišu buduće lidere da svojim radom i po završetku studija doprinesu razvoju zajednice u kojoj žive“ Filip Moris planira nove aktivnosti sa ovogodišnjim dobitnicima.

Prva od narednih aktivnosti je poseta kompaniji Filip Moris u Beogradu i susret sa predstavnicima menadžmenta. Na ovom sastanku stipendisti će moći da razgovaraju o temama vezanim za razvoj karijere i bliže se upoznaju sa radom u ovoj firmi.

Filip moris je za devet godina kroz podršku obrazovanju nagradio oko 100 studenata putem individualnih stipendija i grantova za realizaciju 70 studentskih projekata usmerenih na razvoju zajednice.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *