U Dnevnoj sobi sa Dijanom Đorđević

Niška književnica Dijana Đorđević u sredu 27. februara družiće se sa čitaocima u kafeu „Dnevna soba“. Ovom prilikom predstaviće svoju drugu knjigu – „Ženska straža“, objavljenu 2018. godine.

Nakon romana „Iskrivljenja sećanja“ koji predstavlja zbirku koja nam na jasan i duhovit jezik govori o svetu u kome živimo, o mladosti i ljudskoj prirodi Dijana publici donosi uzbudljivu i napetu priču o Lenki, ženi koja iz mirnog porodičnog života biva uvučena u svet sajber kriminala i mentalnog nasilja.

„Ženska straža“ je, prema oceni čitalaca, knjiga koja vas od prvog momenta „uvuče i drži vam pažnju“ sve to zahvaljujući autorki koja kroz svoje novo delo „povezuje moderan i realan svet i ono što žene žele i za čime tragaju“.

Sa autorkom, koja za sebe kaže da je ponosna mama, prijatelj, partner, profesor i pisac, na književnoj večeri razgovaraće Maja Nikolić, a biće prilike i za pitanja posetilaca.

Ulaz je besplatan, a druženje počinje od 20 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *