DM na Twiteru moći ćemo da šaljemo svima?

DM porukeMikroblog Twitter testita mogućnost slanja ličnih poruka i korisnicima koji nas ne prate. To znači da ćemo moći da šaljemo DM (direct message) kome god želimo.

Prema izvorima Mashable portala, ova politika rada mikrobloga će se uskoro ostvariti.

Novi način korišćenja DM poruka zavisiće od izbora samih korisnika koji će moći da prihvate ova pravila ili zadrže stari način slanja ovih poruka. Prema Mashable portalu, ta mogućnost će se zadržati određeni period, a onda će se „sloboda“ slanja DM poruka aktivirati svima.

Prema nekim izvorima Twitter će do konačnog puštanja usluge slobodnog pisanja DM poruka raditi na filterima za suzbijanje spam poruka, da bi zaštitili poznate ličnosti, ali će sarađivati tesno i sa poznatim brendovima, zbog kojih se u najvećoj meri i otvara ova opcija.

Za nedelju-dve biće poznato šta će se tačno desiti.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *