Dizajn Market otvoren do kraja januara

Dizajn Market, platforma za sve domaće dizajnere, umetnike i kreativce, mesto oni mogu izlagati i prodavati svoje proizvode će zbog velikog interesovanja građana Niša, svih posetilaca grada i uz veliku podršku Turisticke organizacije Niš u Obrenovićevoj 38 biti otvoren do kraja januara!

Iz organizacije kažu:

Cilj nam je da u Nišu, svim posetiocima omogućimo da sebe i sebi bližnje obraduju unikatnim, dizajniranim stvarima ali i da na taj način podržimo dizajnere i mlade proizvođače.

Učesnici koji će svoje radove predstaviti i na produženom Dizajn Marketu su: Šarene perle i sreća, Jelena Dimitrijević, LOM design, Milena Chershkov, Feathermen, Handmadeovi OLDI, S-Anja Schneider, MILICA STOJILJKOVIC Showroom, Mašne i Tregeri – Mima handmade, Wanderlust, Minino planeri, Moda Mišić, Žo-Žoove sanjarije, Milutin Lađević, ZoRiki’s made by heart, Miloš Jovke Jovanović i Dragana Todorović.

Radno vreme Turističke organizacije Niš je radnim danima od 09:00 do 20:00 sati i subotom od 09:00 do 16:00 sati.

Više informacija pronađite na zvaničnim profilima Dizaj Marketa:
Facebook – https://www.facebook.com/fashiondesignmarket/
Instagram – https://www.instagram.com/dizajnmarket/

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *