Disco nekad i sad!

I uvek obećamo da će biti više muzike, a manje priče, ali danas smo na pravom putu da to obećanje i ispunimo! Vodimo vas u pra-početke stvaranja elektronske muzike i krećemo se tragovima prvih vinila pristiglih u SFRJ. S ponosom predstavljamo ovo izdanje „Cool preseka“ kao istureno odeljenje legendarnih Disco susreta na Radiju 202. Naš prvi gost biće Dragan Kozlica i od njega ćete saznati kako se žurkalo nekad.

A kako je sad, govoriće Aleksandar Anđelić, aka Alex Bex, povodom Zimskog Tuborg Open Air-a u niškoj Tvrđavi zakazanog za 16.02.2018. godine. I to nije sve. Naravno,  ne želimo da zaspostavimo slušaoce verne isključivo gitarskom zvuku, te za njih Marija Jović, stalni gost naše emisije i PR Feedback-a najavljuje predstojeće svirke. U tom smislu, poslastica svakako je grupa Turisti.

I na kraju, kada kažete andergraund scena, na šta konkretno mislite? Ukoliko se zadržimo u niškim okvirima, mnogo toga može da nam padne na um. Jedna od nezaobilaznih asocijacija svakako je časopis Pressing, koji već četvrt veka okuplja najslobodnije i najkreativnije umove sa niškog asfalta.

O svoj težini i lepotama ovakvog posla govore urednik časopisa, Dejan N. Kostić i njegov saradnik Aleksandar Nikolić koji ceo razgovor upotpunjava jednom inspirativnom plejlistom po svom izboru.

Čujemo se!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *