„Devojka od papira“ u Vulkan knjižarama

Devojka od papira tekstVulkan izdavaštvo, najavilo je za 25. april novu knjigu Gijoma Musoa – „Devojka od papira“.

Nova knjiga, čuvenog francuskog bestselera, prati Toma Bojda koji je samo pre nekoliko meseci imao sve u životu: bio slavni pisac, živeo u mondenskom kvartu Los Anđelesa i uživao u srećnoj vezi sa svetski poznatom pijanistkinjom. Ali, nakon ružnog raskida, on se zatvara u svoj svet. Inspiracija je nestala zbog slomljenog srca, a jedno društvo su mu poroci.

Međutim, jedne večeri, na vrata će mu zakucati prelepa nepoznata žena. Za sebe tvrdi, da je ona Bili, junakinja iz njegovih romana, koja je dospela u stvaran svet zbog štamparske greške u njegovoj poslednjoj knjizi. Iako je njena priča neverovatna, Tom počinje da veruje u nju i da je to prava Bili. Ona je lepa, ona je očajna, ona će umreti ako on prestane da pita.

Tom nakon ovog novog poznanstva i prijateljstva mora da napiše novi roman da bi se Bili vratila u svet mašte, a ona će njemu pomoći da ponovo osvoji svoju izgubljenu ljubav.

Tom i Bili se u novom romanu „Devojka od papira“ upuštaju u napetu avanturu, gde se stvarnost i mašta prepliću i zavodljivoj i smrtnoj igri. Poput igre svetlosti, negde između stvarnosti i mašte.

Čitaoci jednog od najčitanijih stranih pisaca kod nas Gijoma Musoa moći će da saznaju kako je to kada život zavisi samo od jedne knjige.

„Devojka od papira“ biće u prodaji od 25. aprila u knjižarama Vulkan izdavaštva.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *