Devojčice i dečaci budite naši urednici ove nedelje!

Kids FestDrugari, jeste li spremni da budete urednici radijskog programa na jedan dan?

Ekipa Super radija je rešila da premesti svoj studio u bioskop „Vilin Grad“, u nedelju 30. oktobra od 11 do 16 sati, i na zabavan način zatvori ovogodišnji Festival dečijeg filma koji se održava u bioskopu.

Sa vama se druže „radijski ljudi“, koji će vas uvesti u osnove radijskog programa, a vama se pruža mogućnost da budete urednici.

Nakon upoznavanja, od 11 do 13 sati, sat vremena nakon podneva počinje uživo program Super radija.

Program koji vi uređujete!

Napišite nam o čemu biste voleli da pričate na radiju i da vas ceo svet cuje.

DA Da, svet. To je moguće, jer Super radio emituje svoj program isključivo preko interneta.

U saradnji sa svojim roditeljima, pošaljite nam mejl na pr@vilingrad.rs sa svojim osnovnim podacima (ime, prezime, godine i broj telefona) i idejom kako biste vi obojili naš program.

Razmislite o pesmama koje biste voleli da čujete, razmislite o temama, pričama, anegdotama koje biste podelili sa ostalim slušaocima, ali i drugarima u bioskopu „Vilin Grad“.

Troje učesnika radionice, koji se pokažu kao najbolji i najzabavniji voditelji/urednici, na poklon će dobiti po dve ulaznice za film „Trolovi“, koji je na repertoaru tog dana od 16 časova.

Očekujemo vas!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *