Devet solista na tradicionalnom Novogodišnjem koncertu Omladinske filharmonije Naissus

„Dragi prijatelji, dame i gospodo, drage Nišlije, drugari i umetnici,
Desetog januara 2018. u 20 sati u hali „Čair“ održaće se tradicionalni Novogodišnji koncert sa još više svetskih imena iz domena klasične muzike. Ne budite lenji i pogledajte ovu reklamu, jer sigurno nekog od vaših poznanika ili porodice baš ovakav koncert i događaj interesuje i priželjkuje. Započnite Novu godinu lepim notama. Omladinska (srpska) filharmonija „Naissus“ vas očekuje.“

Ovim rečima maestro Zoran Andrić, osnivač i dirigent Omladinske filharmonije Naissus, pozvao je sve Nišlije na tradicionalni Novogodišnji koncert, koji se u Nišu organizuje već 22 godine, po ugledu na bečke novogodišnje koncerte upriličene svakog 1. januara.

Ove godine u Niš dolazi devet solista, koji dolaze jer su, kako Andrić kaže, oduševljeni Srbijom, Nišom i niškom publikom, i uprkos angažovanjima širom Evrope uspeli su da se organizuju i svi dođu 10. januara u halu „Čair“.

Karte za koncert mogu se kupiti na štandu u Forum shopping centru, kao i u knjižari „Nušić“, a numerisana mesta u parteru koštaće 800,  1000 i 1200 dinara, dok će studenti i penzioneri moći da kupe po dve karte od 500 dinara.

Ove godine niška publika moćiće da čuje deo repertoara koji izvodi čuveni kvartet „Il divo“, poput kompozicija  „My way“ , „Nella Fantasia“ i druge.

Pokrovitelj koncerta je, tradicionalno, grad Niš.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *